tiistai 5. helmikuuta 2008

Pöntsy

Apua, en osaa päättää, milloin lopettaa! Aloitin jo kuudennen kerän Kitteniä, kun palmikkohuivi tuntuu aina vaan liian lyhyeltä. Nyt minua on alkanut jo epäilyttää koko huivi: mitä teen sillä, kun se valmistuu? Mutta prosessineuloja sen kun tikuttaa.


Laitoin lopultakin hapsut Suomen 18647:teen verkkoponchoon. Tämä oli sellainen hätäaputyö, jonka suopaisin joulun ja uudenvuoden välissä mökillä. Tuli kauhea langantuska ja hain kirkonkylän Tokmannista kolme kerää Novitan Karusellia. Langan väri ihastuttaa, mutta 100 % akryyliä tökkii. Tällä kertaa väri kuitenkin voittaa. Luulen että tämä pöntsy näkyy ylläni vielä kuvausten jälkeenkin, vaikka akryyli nostaakin niskavillat kattoa kohti.

9 kommenttia:

Suolaaja kirjoitti...

Kyllä karusellissa on nätit värit, ei voi mitään. Tulee ihan uusi ilme tuohon verkkopontsoon.

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi! Hieno. Verkkopontso on tosiaan kokenut nuorennusleikkauksen. Hyvä lankavalinta!

Anonyymi kirjoitti...

p.s. Voinko laittaa blogisi linkin omaan blogiin?

Heinis kirjoitti...

Kiitos, Suolaaja! Minäkin tykkään noista väreistä tosi paljon. Lanka on sähköistä, kun se on keinokuitua, mutta kevyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri sinun värinen IHANA pontso!!!
Maritta

Heinis kirjoitti...

Ninnu, kiva että löysit blogiini! Ilman mutta saat linkin laittaa; kävin jo vilkaisemassa blogiasi ja nyt lähden uudestaan.

Heinis kirjoitti...

Voi kiitos Maritta! Niin, kyllä se taitaa olla minun värinen... Hyvin tunnet minut ja makuni.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on! Tuo on kiva väri:) Sinullakin sama akryylikammo kuin minulla, täyttä tekokuitua ei kovin mielellään, sekoituksena kyllä käy.

Anonyymi kirjoitti...

Wirkkuu: Joo, akryyli sähköistyy ja nyppyyntyy ja nitisee ikävästi neuloessani/virkatessani. Lisäksi minussa, poikani ilmaisua käyttääkseni, asuu pieni ekohippi, joka... No tällä kertaa tekomateriaali voitti. Tykkään käyttää 100 % villaa tai sekoitetta, jossa on villaa ainakin puolet.