maanantai 28. huhtikuuta 2008

Merkityksellinen kevät


Sain tämän yllätyksen jo parisen viikkoa sitten Wirkkuu & Tikkuu -blogin Päiviltä. Kiitos oikein paljon, Päivi! Koska seikkailen niin monilla hienoilla seuduilla valtaisassa Blogistanian maassa, en ole osannut päättää tunnustuksen jakamisesta. On niin vaikea valita, joten siirrän päätöstä myöhempään ajankohtaan - jolloin päättäminen on tietysti entistä vaikeampaa!
Meilläpä on kevät. Lumi sulaa silmissä, ja kävelyretkellä takki on pelkkä riesa! Krookukset täplittävät vielä ankean sävyistä pihaa, ja linnut pesimäpuuhissaan pitävät mieletöntä meteliä!
Minulle kevät 2008 tarkoittaa seuraavaa: Perkaan vuosien varrella kertyneen maallisen mammonamme ja lajittelen tarpeelliset ja tarpeettomat tavarat ja muistot. Heitän pois jonninjoutavat rojut ja ajatukset. Koetan miettiä vanhalle kodillemme sopivan myyntisloganin ja samalla päättää uuden kodin sisustukset ja suunnitelmat. On vielä niin paljon tekemistä.
Olemme asuneet tässä talossa pitempään kuin missään. Kahdeksan vuotta on jo saavutus tältä nomadiperheeltä. Vielä en osaa surra, en liioin iloita. Olen taas jäänyt tähän virtaan, joka vie uusien maisemien ja uusien ihmisten luo. Syksyllä näemme, millaisten.

4 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Muutosten tuulet näemmä sinullakin puhaltavat =) Minulla on ihan sellainen "kutina" päällä, ettei mullakaan jää muutokset vain yhteen, en tiedä miksi tuntuu siltä. Aika näyttää...=) On tää kevät vaan jännää aikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista tämä kevät. Mekin katselimme uusia asuntoja, mutta päädyimme kuitenkin remontoimaan vanhaa ja katsomaan, miten elämä kuljettaa.

Matleena kirjoitti...

Muutosten tuulet tuivertaneet täälläkin, nyt jo tosin laantumassa, kun olemme vajaan kuukauden asuttaneet uutta kotiamme. Paljon on vielä tehtävää ennen kuin voi sanoa, että kaikki paikallaan. Tilanteesi on siis varsin tuoreessa muistissa, tsemppiä sinulle toivottelenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kevät on ihanaa, mutta aika rajua aikaa. Huomaa sisällä ja ulkona talven aikana kertyneen roskan ja muutoksen halu on valtava! Kyllä itsekin melkeinpä herää yhtä aikaa luonnon kanssa talvihorroksesta.
Hauskaa ja lämmintä vappua sinullekin:)