torstai 1. toukokuuta 2008

Väri-iloa!



Aurinko paistaa täydeltä terältä, ja lämpöäkin on parikymmentä astetta, mutta olen viettänyt vappupäivän sisällä tietokoneen äärellä ahkerasti kirjoittaen. Päivänpä valitsin kirjoitustöilleni!
Kävin kuitenkin aamupäivällä kuvaamassa kevään edistymistä. Krookukset ovat pensashanhikkien muodostaman risukasan katveessa hehkeimmillään. Ja jossain päin Suomea ovat lehtipuut jo hiirenkorvalla, eikö vain? Tulevassa kotikylässämme lumikerros on vielä lähes metrin paksuinen! On tämä Suomen luonto ihmeellinen!

Tässä vielä kuva lumitilanteestamme:


Minulla on nyt todellinen koitos edessäni: Muutaman päivän aikana pitäisi osata valita sisustusmateriaalit uuteen kotiimme! Talotehtaalta lähetettiin pari vanerilaatikollista malleja. Toisaalta tällainen rakentamistapa on helppo, kun ei tarvitse kaupoissa juosta ja sen tuhatta tapettia selata. Väreistähän tässäkin on kysymys. Apua!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos kokeilisit tehdä kämmekkäät kaksinkertaiesta langasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Marjutj! Ajattelin samaa asiaa, mutta nyt minulla alkaa olla aika niin kortilla, etten ehdi äitienpäiväksi. Taidan säästää tämän lahjanidean jouluun ja annan äidille jotakin muuta.

Kämmekkäiden malli on minusta niin kiva, että taidan tehdä sellaiset joskus itsellenikin.

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Jännää aikaa ;) Toivottelen mukavia valintoja!

Anonyymi kirjoitti...

Juuh! Olen juuri saanut valmiiksi kaiken muun, mutta tapetteja pitää vielä funtsia. Tuntuu vähän liiankin jännältä! Mutta myös :D hauskaa!

Palaga kirjoitti...

Kiitos osanotostasi!

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa, että neuleblogit on bongattu tutkimuskohteiksi! Niitä voikin tarkastella monista eri näkökulmista.

Suolaaja kirjoitti...

Voi Heinis, raportoithan jooko, kunhan ehdit, millaisiin väreihin päädyit?! Ihana projekti edessä! Ja kiitos kommentistasi. Kotona on ihanaa, vaikka välillä kiirettä pitelee niin, että vasta illalla ehtii lepuuttaa jalkoja:) Mutta nyt muutamana päivänä olen vähän ehtinyt tehdä käsitöitä, jes!

Tsemppiä muuttourakkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani.