perjantai 18. huhtikuuta 2008

Maniaa

Neulebläähistä seuraavaan: Edellisessä postauksessa tuulettamieni kirjojen lisäksi sain tällä viikolla kaksi Eva Wiechmannin kassikirjaa - oikein oivallista kamaa neule- ja huovutusmanian kiihdyttämiseksi. Hauska yllätys oli, että Eva on suomalainen!



Kirjoja hetken selailtuani huomasinkin jo tutkivani Cascade Yarnsin www-sivuja ja erityisesti Cascade 220 -lankoja, joita Eva käyttää laukuissaan ja kasseissaan. On meinaan värivalikoimaa! Saa nähdä, millainen on tämän stoorin seuraava osa...
Sain noutaa postista myös lankapaketin, jonka tilasin Pirtin Kehräämöstä. Ilman värikarttaa onnistuin arpomaan punaiset vähän huttaan, mutta katsotaan, miten ne toimivat projektissani. Tässä vähän esimakua vappurekvisiitasta:


Minuun iski tänään lankojenjärjestelyvimma: Tein inventaarion, jossa en laskenut kiloja enkä keriä, mutta palautin mieleeni, mitä kaikkea olenkaan vuosien saatossa komeroihini haalinut. Lajittelin langat ja purin yhden punaisen puserontekeleen, johon mitat on otettu ilmeisesti nukesta. Kaksi muuta tekelettä jäi vielä hautumaan. Parempi minäni (Dr Jekyll) piti myös puhuttelun sille toiselle (Mr Hyde), mutta en usko sen auttavan. Tässä kohdassa on pakko tunnustaa, että tilasin myös Cascade 220 -lankoja. En voi mitään itselleni, vaikka tästä maniasta voi olla seurauksena se, että pian ei ole mania edes jokapäiväiseen leipään.

Laitan tähän vielä kuvan Pirtin Kehräämön lankakartasta, joka tuli lankojen mukana. Värejä ei ole tolkuttomasti, mutta kaikki ovat minusta aivan käypiä.

6 kommenttia:

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Laukut on ihanii. En kyllä ole itse niitä vielä selättänyt, mutta yksi on suunnitelmissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kivanvärisiä lankoja olet saanut, tykkään.

Anonyymi kirjoitti...

Maniaa on täälläkin aina välillä ja tuntuu olevan ympäri blogistaniaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos viesteistä! Kirja- ja lankahankinnat kyllä kummasti piristävät, vaikka se tekeminen joskus onkin hakusessa. Käsitöitähän voi harrastaa niinkin, että niistä lukee ja haaveilee!

Suolaaja kirjoitti...

Terkkuja vaan, kävin lukemassa täällä, Heinis sun blogi on ihan huippu:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Suolaaja, tosi mukava kuulla tuollaisia kommentteja! Palataanpa asiaan.