perjantai 11. huhtikuuta 2008

Kevään merkkejä

Uusi lumi vanhan lumen surma, tietää viisas äitini. Viime yönä sitä taas on tullut, ja koko päivän on jaksanut sataa. Mutta ehkäpä se vanha lumi siellä alla kuitenkin hupenee. Tarkemmin ajatellen: ihan normaalia kevättä.
Erikoista on, että minulla ei ole viime viikkoina ollut lainkaan neulomishaluja. Siinä että useita keskeneräisiä töitä lojuu nurkissa, ei ole mitään outoa, mutta etten edes haaveile uusista! Kaipa tähänkin kummallisuuteen on syynsä: on niin paljon muuta pohdittavaa. Ja sitten tämä kevät. Selkäpiissä hiiviskelee erityinen tunne, kun en oikein tiedä, mitä tuleman pitää. Voi kun saisin pian langan päästä kiinni!
En ole muutamaan viikkoon jaksanut vierailla blogeissakaan, mutta juuri nyt aion lähteä tutkimusmatkalle. Ehkäpä saan sieltä potkun persuuksiin ja puhtia neulomuksiin. Koska niin se vain on: meille neulootikoille neulominen on yhtä tärkeää kuin jokapäiväinen leipä ja uni. Siispä toivotan kaikille unta ja nälkää sekä puikkojen iloista kilinää!

15 kommenttia:

Maritta kirjoitti...

Sain tehtyä sukan kantapäät !!!! Jihuu !! Puikot eivät juuri kilisseet, sillä silmät olivat jännityksestä niin tiukalla :)

Heinis kirjoitti...

Vau! Onneksi olkoon, Maritta! Takaraivo/selkäydin siis toimii myös kantapäätä tehdessä!

Samma kirjoitti...

Tästä kaikesta huolimatta - hyvää kevättä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Samma! Kiva kun kävit kylässä! Kävin vastavierailulla ja huomasin, että olet saanut aikaan monenlaista kivaa!

Samma kirjoitti...

Ja täällä taas!
Loft huivista sen verran, että itse väreistä kyllä tykkään (ovat kuvassa suht luonnollisen väriset, vain keltaiset ovat oikeasti vähän kirkkaampia), olisin vaan halunnut, että raidat olis leveämmällä yläosallakin olleet pikkusen leveämpiä. Tosin, mitä enemmän tätä kattelen (ja pidän), sitä enemmän tykkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun kävit, vielä se päivä paistaa risukasaankin, usko pois. Auttaisin jos voisin.

Palaga kirjoitti...

Kiva kun kävit blogissani!

Minäkin olen laiskistunut ja heilutellut virkkuukoukkua vain silloin tällöin!

Anonyymi kirjoitti...

Minulla kiire ja ompeluplääh painaa päälle eikä oikein edisty, mutta kyllä se tästä :)

Anonyymi kirjoitti...

Pirena: Kiitos! Sanat auttavat.

Palaga ja Marjutj: En tiedä, onko korrektia sanoa näin, mutta hauska huomata, että muutkin laiskistuvat tai käsityöt eivät muuten edisty näin keväällä. Ei kai tämä niin traagista ole - oudolta vain tuntuu, kun vasta vähän aikaa sitten oli niin paljon virtaa.

PäiviP kirjoitti...

Kyllä se langanpää sieltä vielä sormiin tarttuu, usko pois! Minäkin näpertelen noita kaikenmaailman pikkujuttuja ja siirtelen isompia projekteja hamaan tulevaisuuteen:) Hyvää alkavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Päivi! Yritän nyt saada keskeneräisiä töitä valmiiksi ja sitten alan suunnitella uusia projekteja. Hitaasti, mutta varmasti!

PäiviP kirjoitti...

Käväisehän sivuillani.

Risuliisa kirjoitti...

hei, olet uusi blogi tuttavuus ja aionkiin vierailla täällä tästä lähtien!!!
Minulla on tuo neulepöhö kestänyt jo aika kauan:(

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta, Päivi! Tuntuu kivalta, et uskokaan miten kivalta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Risuliisa! Kiitos käynnistäsi! En päässyt blogiisi suoraan linkistä, mutta löysin sen googlettamalla. Joten tapaamisiin!