torstai 31. tammikuuta 2008

Kaikenlaisia karvoja

Yösydännä eilisen puolella avasin lankapaketin. Salaa tietenkin, kuten paatuneen lankaholistin kuuluu. Sieltä löytyivät langat Mariette-mohairvillatakkiin, jonka ohje on Suuren Käsityölehden numerossa nro 8/2007. Iskin silmäni malliin heti lehden ilmestyttyä, mutta inspiraatio uusiutui viime viikolla. Saa nähdä, milloin Mohair Lux muuttuu ”mukavan muodikkaaksi” takiksi…


Ja sitten ne muut: Joukossa on muutama kerä Sandnesin Smart Tweediä, josta toivon lakkia ja käsineitä vielä näille lumille. Loput ovat Rovaniemen tuliaisia, heräteostoja tietenkin.


Suunnittelin tuossa, että jos tulee lähiseudulla lankakauppaa myyntiin, taidan ostaa koko kaupan. Ajatelkaapas, mikä autuus: Saan päivät pitkä ahmia silmilläni mitä ihastuttavimpia värejä, hypistellä näpeissäni kaikenlaisia karvoja ja nuuhkia, ah, niin ihania villan tuoksuja. Eikä maksa mitään, eihän?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa minunkin puolesta blogistanian kiehtovaan maailmaan! Upea tuo edellisen postauksen huivisi!

Heinis kirjoitti...

Kiitos, Päivi, kehuista! Tuntuu kivalta, että blogini on löytynyt. Tapaamisiin Blogistaniassa!

Satu U kirjoitti...

Heipparallaa! Minäkin löysin tieni blogiisi...mukavaa löytää uusia mielenkiintoisia seurattavia!!!

Matleena kirjoitti...

Minäkin toivotan sinut tervetulleeksi blogistaniaan! Oletpa saanut ihania lankoja, aivan kuolaan. Minulla ei ole läheskään noin kauniiata, tahtoo... :)))