keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Toinen päivä

Olen tohkeissani bloggaamisesta. Kaksi kommenttiakin on jo tullut, vau, kiitos teille! Mutta äitikulta, joka on juuri käymässä, masentaa: ”Kaikki ne on menneet sinne wwwpistejonnekin…” Tiedättehän äänensävyn? Että sattuikin tämä vierailu juuri tähän kohtaan innostusta. Mutta ei se mitään, tässä yritetään vain pysyä ajassa.

Blogini on varmasti näin alkuun melko neulevoittoinen. En ole kovin paljoa saanut aikaan tänä talvena, mutta sormet syyhyävät jatkuvasti. Neulominen on oivallista virkistystä tähän aikaan vuodesta. (Milloin ei olisi?!) Juuri nyt on puikoilla hartialiina Kittenistä; toivottavasti se valmistuu tulevan viikonlopun aikana. Sitten yritän pakottautua viimeistelemään muutamat keskeneräiset työt, jotta pääsen hyvillä mielin uusien projektien kimppuun. Ja lankaa piisaa! Kävin viime viikolla Rovaniemellä ja katsastin paikallisen lankakaupan. Saaliiksi sain 1,9 kg Alfaa, Kitteniä, Maijaa ja Jannea. Ja sitten: tänään tuli paketti Tapion kaupasta. Uskallan avata sen vasta, kun äiti on lähtenyt… Katsotaanko huomenna, mitä se sisältää?

Inspiraation tähän huiviin löysin Ravelrysta. Alkuperäinen ohje on Vogue Knitting -lehden talvinumerosta 1999/2000, jota minulla ei tietenkään ole, ja jouduin säheltämään kuvan perusteella. Keskimmäinen poitsukaiseni on alkanut innostua valokuvauksesta, joten tässä tulosta siitäkin harrastuksesta:


Voisiko huivia käyttää myös talvisena valoverhona...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Blogistaniaan.
Huivi on kivan näköinen. :)

Markka kirjoitti...

Ooooh!
Se toimisi erinomaisesti valoverhona.
Kaunis huivi.
Tervetuloa käsityöblogien koukuttavaan ja turmelevaan maailmaan ;)

Heinis kirjoitti...

Kiitos tervetulotoivotuksista! Todellakin taas on uusi koukku löytynyt: tämä Blogstania. Toivottavasti tavataan uudelleen!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis huivi :)

PS. Jostain syystä kommentti, jonka jätit blogiini, ei päässyt roskasuotimen läpi. Onneksi huomasin, että se oli ajautunut roskaviestiksi. Mikä lienee ollut syynä.

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia! Ja tervetuloa uudelle blogille!

-MaryAnn