keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Olemista

On tässä ollut tekemistä ja olemista. En ole ehtinyt ja jaksanut päivittää blogiani, mutta nyt tuntuu, että olen velkaa sen teille, jotka laskurista päätellen käytte katsomassa sepustuksiani.
Pari tiivistä projektia on juuri päättynyt, ja olen huokaissut vähän. Keskimmäisen rippijuhla oli viime pyhänä: hieno tilaisuus, lämminhenkiset juhlat perhepiirissä. Vieraita oli tällä kertaa tavallista vähemmän, sillä anoppini on sairastunut vakavasti eikä voinut matkustaa tänne asti.
Ajamme anopin luo viettämään juhannusta. Mieheni on apealla mielellä, koska aikaa taitaa olla kovin vähän enää. Hän ahkeroi taloprojektin kanssa pohjoisessa, kun taas minä olen tehnyt talonmyyntiä täällä.
Moni asia muuttuu nyt - ehkä liian moni samalla kertaa? Välillä olen mielettömän väsynyt, mutta virkistyn sitten taas. Koetan muistaa hyvän neuvon perunoiden kuorimisesta: yksi kerrallaan ne vähenevät (eikä ole syytä yrittääkään tehdä kaikkea kerralla valmiiksi). Niin kai huoletkin, kun ne ajallaan saa pois päiväjärjestyksestä.
Laitan tähän parisen viikkoa siten otetun kuvan Hillatieltä. Nyt taidetaan olla jo sisätöissä, mutta sateen takia katolle on saatu vasta aluskate. Jospa aurinko taas jaksaisi paistaa.

Käsitöitä en muuten ole tehnyt juuri lainkaan. Muuan huivi saattaa valmistua lähiaikoina, mutta en lupaa mitään. Ehkä kesälomalla heinäkuussa?

7 kommenttia:

Maritta kirjoitti...

Muuttohengessä mukana! Voimia koko porukalle !

Eevis kirjoitti...

Paljon muutoksia ja huoliakin. Muista, että perunoitakin kuoriessa voi välillä levähtää. Ymmärsinkö, että olette muuttamassa Hillatielle?

Lisäsin blogisi listalleni; palailen uudelleen.

Voimia! Ja hyvää, levollista juhannusta!

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Jaksuja muutoksiin!

Anonyymi kirjoitti...

Jaksamista muuttoon ja muihin muutoksiin!

Ja joka tapauksessa hyvää juhannusta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos teille kaikille! Kyllä tämä tästä. Syksyllä toivoakseni on jo helpompaa.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onnea rakennus- ja muuttoprojektiin! Me rakensimme (ts. mies rakensi) 6 vuotta sitten, tosin vain parinkymmenen km:n päähän entisestä. - Jaksamista!

Anonyymi kirjoitti...

Heips pappi puikoissa! Rakennusprojekti etenee niin, että minä täällä vain vastaanotan sähköpostiini kuvia eri vaiheista. Matkaa on nimittäin 550 km!