sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Kotona taas!

Olen ollut ikuisuuden pois Blogistaniasta, tai siltä ainakin tuntuu. Hiihtoloma tuli ja meni taas kerran liian nopeasti. Lunta oli satanut Kiärmeniemen reivikuntaan ja lomasää oli talvinen, mutta lempeä. Loman jälkeen olen ehtinyt heittää yhden mutkan Lappiin ja takaisin, ja pääsiäiseksi lähdemme mummulaan. Ei tässä ehditä sammaloitua!
Neulomusten kanssa olen viettänyt aikaa sen verran, että baskeri ja sormikkaat ovat käyttövalmiit, kun nyt vain saisin lyhennettyä hihat takista, jonka bongasin niille seuralaiseksi. Mariette oli jo aika pitkällä, mutta sitten kimppuuni hyökkäsi huivi, jota aloin tiistaina väkertää Jannesta. Postauksen piristykseksi kuva aloituksesta:
Tämä mallineule pudotettuine silmukoineen on minulle uusi tuttavuus, ja siksi sitä nyt ahnehdin. Inspiraationa olleen huivin ohje löytyy Modasta 5/2007. Teen tästä leveämmän kuin alkuperäisen ohjeen kaulaliina on, mutta lankaa on kyllä koko lailla hintsusti.

Muuten, lahjoitin valkoisen Kisushaalin äidilleni, joka on juuri meillä isän kanssa kyläilemässä. Pääsen kuin pääsenkin tekemään toista Kisua, josta saan sitten jättää ne reunasilmukat pois, kuten huivin valmistuttua jälkiviisastelin.

Kiitos teille kaikille mukaville ihmisille, jotka olette käyneet vierailulla blogissani, lukeneet, katsoneet ja kommentoineet! Tämä kaikki on ollut minulle ylen antoisaa ja inspiroivaa, jos kohta haasteellistakin. Harmittaa vain, kun aikaa kirjoittamiseen ja käsityöhön jää aina vain vähemmän. No, pään sisäinen tietokone hurisee kuitenkin lakkaamatta, ainakin toistaiseksi.

7 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Vau, hieno on tulossa! Mulla ei kärsivällisyys riitä tätä nykyä oikeastaan minkäänlaisen mallineuleen seuraamiseen.

Suolaaja kirjoitti...

Tuota vois kokeilla! Tuonvärinen lanka oli tänään mielessä, Jannea siis ostamaan taasen...

Anonyymi kirjoitti...

Maija: Kiitos käynnistä! Kävin vastavierailulla luonasi ja löysin tosi kiinnostavan blogin!

Tämä malli on helppo, ja luulen että kokeilen tätä myöhemmin toisilla langoilla.

Suolaaja: Tykkään ruskeasta ja oranssista, ruosteen väristä. Niin taidat sinäkin, ainakin pikkuisen? Jannesta olen neulonut aika vähän, mutta tosi kivalta langalta tuntuu, eikä ole kovin kallistakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Huivinalku näyttää hienolta. Jannea en ole vielä koekillutkaan.

Matleena kirjoitti...

Kaunis huivi tekeillä sinulla, värikin on minunkin mieleen. Tuo tekniikka pudotetuin silmukoin on kyllä aina kiehtonut, mutta jäänyt jostakin syystä kokeilematta, mutta vielä sen aika tulee...

Anonyymi kirjoitti...

Marjutj ja Matleena! Kiitos vierailusta ja kommenteista! En malttaisi pysyä irti tuosta työstä, mutta juuri nyt on tehtävä muuta...

Suolaaja kirjoitti...

Ruosteenvärisestä langasta en ole jostain syystä tehnyt vielä mitään. Ruskeaa ja oranssia on tullut vähän kokeiltua, ;) hih